parcuri eoliene

Folosim softuri specializate pentru a simula conditii meteo dintr-o anumita regiune si a determina productia neta anuala de energie electrica
mai mult

aeroporturi & heliporturi

MASTER PLAN pentru aeroporturi, proiecte tehnice si servicii de consulatanta tehnica
mai mult

geodezie, topografie & cadastru

Ridicări topgrafice, documentaţii de cadastru şi intabulare, trasări
mai mult

cercetare

cercetare fundamentală şi aplicativă, dezvoltare, inovare.

mai mult

WindFarmer

GH WindFarmer a fost dezvoltat de către GL Garrad Hassan pentru a facilita proiectarea parcurilor eoliene.  Maximizeaza energia produsă de ferme eoliene, în acelaşi timp minimizând impactul asupra mediului.  Utilizatorii de GH WindFarmer câstigă un avantaj competitiv şi precizie datorită celor peste 25 de ani experienţă ai Garrad Hassan în domeniul energiei eoliene.

GH WindFarmer permite utilizatorului să înţelegă în detaliu ceea ce se întâmplă într-o fermă eoliană pentru a lua decizii in cunoştinţă de cauză.  Modelele utilizate în GH WindFarmer sunt transparente, valide şi documentate.  Acest lucru oferă utilizatorului un control complet şi o precizie de neegalat în realizarea designului fermei eoliane şi calculul randamentului energetic.

GH WindFarmer este un soft comercial testat şi validat. Este utilizat, de GL Garrad Hassan şi de mulţi alţi clienţi majori din întreaga lume, pentru proiectarea şi evaluarea parcurilor eoliene.
Cu ajutorul acestui soft pe lângă proiectarea layout-ului (modulul basic) se poate proiecta reţeaua de drumuri, reţeaua electrică, se poate realiza o vizualizare 3D a parcului precum şi analiza finaciară (P90).
 

« inapoi