parcuri eoliene

Folosim softuri specializate pentru a simula conditii meteo dintr-o anumita regiune si a determina productia neta anuala de energie electrica
mai mult

aeroporturi & heliporturi

MASTER PLAN pentru aeroporturi, proiecte tehnice si servicii de consulatanta tehnica
mai mult

geodezie, topografie & cadastru

Ridicări topgrafice, documentaţii de cadastru şi intabulare, trasări
mai mult

cercetare

cercetare fundamentală şi aplicativă, dezvoltare, inovare.

mai mult

Luni, Martie 19, 2012 - 19:58

SC GEO ARC SRL executa lucrarile de proiectare a detaliilor de executie pentru noua pista a Aeroportului International Cluj.

Deasemenea in luna octombrie 2011 a finalizat lucrarile de proiectare pentru reabilitarea infrastructurii de miscare la Aeroportul Craiova.

In luna februarie 2012 prima centrala eoliana pentru care specialistii nostrii au elaborat studiile de optimizare a pozitiilor si simularea productiei anuale a fost pusa in functiune.
Aceasta investitie s-a finantat si executat in baza studiului de fezabilitate intocmit tot de SC GEO ARC SRL.

 

Sâmbătă, Septembrie 3, 2011 - 14:31

În vederea reîmprospătării prezenţei sale online, GEO ARC îşi lansează noul site. Acesta se adresează deopotrivă colaboratorilor şi potenţialilor clienţi cărora le oferă o interfaţă nouă de acces, o alternativă modernă, flexibilă şi usor de utilizat.

Noul website are un design modern, atractiv, dezvoltat în acord cu tendinţele actuale din mediul online. Conţinutul este organizat într-o structură flexibilă şi un mod de utilizare prietenos punând accent pe serviciile oferite de GEO ARC SRL şi certificările obţinute de-a lungul timpului.

Sâmbătă, Septembrie 3, 2011 - 14:30

In perioada 2008-2011, SC GEO ARC SRL, este coparticipant la un proiect din programul: Parteneriate în domeniile prioritare – Competitia 2008, impreuna cu Academia Tehnica Militara, Agentia de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare si S.C. Tradsym S.R.L. Denumirea proiectului este: „Studii si cercetãri pentru dezvoltarea unor algoritmi de culegere automatã si semiautomatã a datelor geografice si de determinare a preciziei bazelor de date rezultate